NAJNOVIJA SAZNANJA u slučaju ubistva milionerke Anastasije (30) u Kotoru!

Autor: Republika

Svet

15.05.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nije juče uspela da pronađe Tivćanina Arsenija Stanovića (22), kojeg traže zbog navodnog ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove (30).

Foto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova
Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović

Bivši vaterpolista i sin šefa ispostave Granične policije Aerodroma Tivat Zorana Stanovića, nije zvanično osumnjičen za ubistvo ukrajinske milionerke.

Policija je raspisala internu poternicu za njim, jer im je nedostupan od 11. maja uveče, kada je beživotno telo Lašmanove pronađeno u stanu u kotorskom naselju Dobrota, u kom je živela.

Za njim se traga od 13. uveče, pošto je policija, navodno, došla do operativnih saznanja da je navodno ubio svoju bivšu devojku.

Lašmanovoj je od siline udaraca skoro smrskana glava. Na glavi i na telu bile su vidljive ubodne rane, najmanje deset, najverovatnije nanete nožem.

Psihijatar i seksolog dr Jovan Marić, za "Vijesti2 je objasnio da broj ubodnih rana i način ubistva govori o strasnom zločinu - zločinu iz strasti:

- Kad ima previše uboda nožem, kad se urade neke strašne stvari, odseče glava..., to govori o zločinu iz strasti. Strasna sumanutost ima patološku ljubomoru, to je ozbiljna bolest. Mnogi koketiraju sa ljubomorom, ali patološka ljubomora je ozbiljna bolest, kao i erotomanija. To je strasna, patološka zaljubljenost. Čovek nikako ne može da se otkači od osobe koju je umislio da voli, samo nju i ništa drugo. Takva osoba mora ozbiljno da se tretira i leči, to ni malo nije lako i takvi prolaze fazu nade, fazu mržnje i fazu osvete.

Objasnio je da se na našem podneblju često događaju zločini iz strasti jer smo emotivan narod.

Dr Marić je kazao da ne zna detalje zločina u Dobroti i da je nemoguće dublje analizirati slučaj jer nije razgovarao sa osumnjičenim.

Lašmanova je bila izvršna direktorka milionski vrednih kompanija.

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading