U akciji "Pečat" uhapšeno devet osoba: PRODAVALI LAŽNE DIPLOME?

Autor: blic.rs

Svet

07.02.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u saradnji sa drugim policijskim agencijama izveli su akciju "Pečat" i uhapsili su devet osoba zbog sumnje da su prodavali lažne diplome, potvrđeno je za Srpskainfo.

Ilustracija

Prilikom ove akcije obavljeni su pretresi na osam lokacija na području Velike Kladuše, Cazina, Bužima, Novog Grada, Kozarske Dubice, Prijedora, Banjaluke i Brčko distrikta.

- Do sada je privremeno oduzeto više mobilnih telefona, laptop, diploma o završenom školovanju, svedočanstva o završenim razredima stručne spreme i druga dokumentacija za koju se sumnja da je falsifikovana, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u daljem krivičnom postupku – rekli su u SIPA,piše Srpskainfo.

Posle kriminalističke obrade u prostorijama SIPA, oni će biti u zakonskom roku predati u dalju nadležnost Tužilaštva Unsko-sanskog kantona, po čijem nalogu je izvršena akcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading