USTAŠE OD MALIH NOGU: Učenik u Hrvatskoj žigosao drugaricu slovom "U"

Autor: Zadarski list, Republika

Svet

07.02.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik prvog razreda srednje škole na Puntamici užarenim predmetom u obliku slova "U" opekao je školsku drugaricu za vreme časa.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ilustracija

Devojčica je pretrpela dve opekotine na ruci, a stradao je još jedan mladić kog je školski drug opekao po vratu.

- Taj učenik je sedeo iza mene u klupi u razredu i nekakvim vrućim predmetom mi je pritisnuo desnu ruku i napravio opekotinu u obliku slova "U". Imam još jednu opekotinu na ruci jer me opekao više  puta, kao i još jednog dečka koji je sedeo do mene u klupi. Posle toga mi je rekao: "Sad imaš tetovažu i možeš da se hvališ da si ustaša" - ispričala je 15-godišnjakinja za Zadarski list.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na spomenicima, na ljudima... Hrvati se diče svojom fašističkom prošlošću

Odmah je reagovao otac učenice Adam Šalom i o svemu obavestio medije. On je istakao da niko iz škole nije pozvao policiju ni Hitnu pomoć. 

- Čudi me kako to da niko iz škole nije zvao policiju ili Hitnu pomoć?! Reč je o dvoje učenika koji su povređeni užarenim predmetom i kojima je rečeno da su ustaše. Zašto ne zovu Hitnu pomoć ili ne prijave policiji kad se dogode ovakve stvari? - zapitao se Šalom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading