Biće smak sveta: Neočekivana podrška iz Splita za Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

26.06.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci smo ovih dana brutalnih napada na najboljeg tenisera sveta. Bivši vođa navijača Hajduka iz Splita Kristijan Petrić stao je u odbranu Novaka Đokovića.

Navijači Hajduka iz Splita

Bivši vođa popularne "Torcide" osudio je sraman i morbidan grafit koji je osvanuo u Splitu, a u kojem se najboljem teniseru sveta želi da "što pre umre od nje (korone)".

- Mi hrvatski vojnici i policajci nismo se borili za ove morbidne poruke napisane pod okriljem noći. Borili smo se za pravnu državu u kojoj je svako dobrodošao, ukoliko poštuje naše zakone i državu. Nagledali smo se i naslušali "velikih Hrvata" za vreme i posle rata. Pacovi, vratite se u kanalizacije- poručio je Kristijan Petrić, bivši predstavnik navijača Hajduka, a preneli su brojni hrvatski mediji.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Podsetimo, grad Split je reagovao pošto je osvanuo sa morbidnim grafitom upućenim Novaku Đokoviću. Čelnici Splita su prebojili grafit u kome se poželela smrt najboljem teniseru sveta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading