Žreb za IV: Novak u trećem kolu na Kirjosa, Đere u Nadalovom i Rodžerovom kosturu!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

06.03.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković napad na rekordnu šestu titulu na Mastersu u Indijan Velsu kreće iz drugog kola protiv kvalifikanta, odlučeno je žrebom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fokusiran... Novak Đoković

Ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku mogao bi da se sastane sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosem, od kojeg je izgubio oba dosadašnja susreta, a u istoj polovini žreba su još Hrvat Borna Ćorić, Austrijanac Dominik Tim, Grk Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev iz Nemačke... 

Tu je i Laslo Ðere, dobitnik specijalne pozivnice, s tim da je na startu slobodan, dok u drugoj rundi čeka boljeg iz duela Ilja Ivaška - Gvido Andreoci, dok je u drugom delu kostura Dušan Lajović i za prvog rivala imaće Japanca Tara Danijela, a pobednika čeka Marin Čilić iz Hrvatske.


U toj polovini su još Rafael Nadal (Španija), Rodžer Federer (Švajcarska), Rusi Danil Medvedev i Karen Hačanov, Japanac Kei Nišikori... 

Srbija bi mogla da ima još dvojicu predstavnika u glavnom žrebu ako Miomir Kecmanović i Filip Krajinović prebrode poslednje kolo kvalifikacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading