POSLAT ILI PLAĆEN? Oglasio se Bugarin koji je BRUTALNO NAPAO Oliveru Jevtić i ZAPANJIO javnost!

Autor:

Sport

13.10.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta u Bugarskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Olivera Jevtić

Bugarin Bojan Vačev, koji je odgurnuo Oliveru Jevtić tokom trke na 10.000 metara u Sofiji, incident je okarakterisao kao "nenameran", a još se i čudi odakle "hajka" na njega preko društvenih mreža?!

- Želim da iskoristim svoje pravo i odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprečila da učestvuje u događaju - naveo je Vačev.

S obzirom da je namera ipak bila očigledna, Bugarin je upitan da li je plaćen ili poslat da tako nešto uradi.

- To je apsolutno lažno i duboko me je pogodilo. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja brojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama.

- Molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija Maraton Sofije ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere - zaključio je Vačev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading