Da li je ovo realno? Još jedan reprezentativac ima koronu, drugi upalu pluća!

Autor:

Sport

11.06.2020

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koronavirus je pokosio srpske odbojkaše! Posle Marka Podraščanina, Nevena Majstorovića, kao i pomoćnog trenera Igora Žakića, pozitivan na virus kovid-19 je i Srećko Lisinac.

RepublikaFoto: Starsport
Srećko Lisinac

I Dražen Luburić je čekao rezultate. Na sreću, za sada nema koronu, ali ima upalu pluća, pa ga čeka novo testiranje. 

Inače, sve je počelo od Atanasijevića jer su se reprezentativci koji su na pripremama sa reprezentacijom u Beogradu u hotelu M družili sa njim. Kad su došli na pripreme 1. juna svi odbojkaši su bili negativni. 

Reprezentativac "orlova" Neven Majstorović za "Novosti" je otkrio da je iz predostrožnosti zadržan u bolnici.


- Nisam na pripremama, već sam sa Batom trenirao. Negde smo zakačili virus... Čim mi je Atanasijević javio da je pozitivan, testirao sam se i bio negativan. Posle dva dana dobio sam temperaturu, odvojio se od porodice i otišao ponovo na Infektivnu kliniku. Tada je test bio pozitivan, a posle pregleda odlučili su iz predostrožnosti da me zadrže na lečenju. Ovo više liči na sezonski grip, verujem da ću uskoro izaći iz bolnice. Nadam se najboljem - rekao je Majstorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading