Peti poraz odbojkašica: Tajland bolji u tri seta

Autor:

Sport

11.06.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podmlađena reprezentacija Srbije doživela je peti poraz u Ligi nacija jer je u meču 10.kola u Tokiju bila ekipa Tajlanda 3:0. Po setovima je bilo 25:22, 25:23, 25:21.

RepublikaFoto: ossrb.org
Ilustracija: Foto

Rezultat od 3:0 za Azijatkinje je i nije najrealniji s obzirom na veoma dobru partiju selekcije Srbije koja je samo zahvaljujući neiskustvu i velikom broju grešaka (27:12) izgubila meč.

Prva dva seta su bila neizvesna do poslednjeg poena. Tajland je poveo 1:0 posle 23:22 i osvojena poslednja dva poena da bi u drugom setu Srbija stigla i do izjednačenja na 22:22 ali je opet protivnik bio mirniji u završnici.

U trećem setu posle rezultata 18:17 za srpsku selekciju Tajlanđanke su došle do rezultatske prednosti jer je Srbija načinila preveliki broj grešaka.

U pobedničkom timu najbolja je bila Čačuon Moksri sa 14 poena, dok su u selekciji koju predvodi Branko Kovačević po 11 upisale kapiten Katarina Lazović, Sara Lozo, a 10 su osvojile Milica Kubura i Maja Aleksić.

U sredu Srbija igra od 12:10 protiv Japana 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading