ŠTA UČINI OD SEBE: Harden debeo kao vepar!

Autor:

Sport

17.12.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navikao nas je jedan od najboljih košarkaša na svetu Džejms Harden na razna izdanja. Poznato je da je veliki ljubitelj striptiz-klubova i noćnog života, ali je na prvoj pripremnoj utakmici na kojoj je zaigrao za Hjuston šokirao celu Ameriku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden i Lebron Džejms

Pojavio se na terenu sa najmanje 20 kilograma viška, delujući kao podgojeni vepar. Nije poznato koliko je kilograma Harden imao na merenju, ali je jasno da mu trenutno košarka nije u prvom planu, što se da primetiti i po njegovom stomaku. Amerikanac koji je godinama poznat po bradi (tako je i stekao nadimak Brada) zatražio je trejd iz Hjustona i ostaje da se vidi koja će mu biti naredna destinacija.

Njegova pojava na duelu protiv San Antonija (112:98 za Hjuston) izazvala je podsmeh i nekih kolega. Tako je njegov bivši saigrač iz Oklahome Kendrik Perkins uz Hardenovu sliku stavio komentar: "To sam ja, samo sam stavio periku", aludirajući na Hardenovu težinu. Perkins je tokom karijere imao 121 kilogram, dok je Harden u slim izdanju težak oko 100 kilograma. Uprkos višku kilograma, Džejms je meč završio sa 12 poena, što nije loš učinak s obzirom na to da mu je to prvi duel u predsezoni i da mu je minutaža bila ograničena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading