NEZAPAMĆENO, ŠTA ĆE REĆI JOKIĆ? Poznato kada počinje nova NBA sezona!

Autor:

Sport

01.10.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su ovo sa nestrpljenjem iščekivali.

Lebron Džejms i Nikola Jokić

Komesar NBA lige Adam Silver je rekao je da nova sezona u najjačoj košarkaškoj ligi sveta neće početi pre sledeće godine, kao i da se nada da će navijači moći da se vrate na tribine.

- Sa odgovarajućim protokolima možemo vratiti navijače u dvorane. To nam je zaista cilj, ali to zavisi od nekoliko dodatnih faktora. Brzi testovi bi mogli biti ključni - rekao je Silver na konferenciji za medije pred početak NBA finala između Majamija i LA Lejkersa.


Zbog pandemije korona virusa, završnica NBA lige odigrava se u balonu u Orlandu, a Silver ističe da to može da bude slučaj i u narednoj sezoni.

- Nadam se da se nećemo vraćati u balon, ali to je nešto o čemu i dalje moramo razmišljati - rekao je Silver i dodao da koncept "mehura" dobro funkcioniše, iako je on u startu sumnjao u to.

Kada je u pitanju start nove sezone u NBA, komesar je potvrdio da se to neće desiti pre januara 2021. godine.

- Prvo sam kazao da najranije možemo početi oko Božića (25. decembra prim.aut), jer se tada liga tradicionalno okuplja. Vrlo verovatno je da će start biti u januaru. Ako krenemo u januaru, to znači da će pripremni kampovi početi otprilike tri nedelje ranije. U razmatranje treba uzeti i igrače, koji imaju najdužu sezonu u istorij NBA lige. Trenirali su tokom pauze, finale će se završiti sredinom oktobra. Potreban im je i fizički i psihički odmor - zaključio je j Silver.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading