Arenasu anđeli doneli džek-pot: Klošar i pumpadžija uboli premiju!

Autor:

Sport

20.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gilbert Arenas (38) upoznao je svoje anđele čuvare! Nekadašnji NBA as dobio je premiju na lotou vrednu 309.694 dolara, a da nije ni uplatio tiket, zahvaljujući radniku na pumpi koji je to uradio umesto njega i beskućnika koji mu je doneo sreću.

Gilbert Arenas

Naime, nekadašnji košarkaš Golden Stejta, Vašingtona, Orlanda i Memfisa stao je na nepoznatu pumpu da za deset dolara naspe gorivo i ode do pumpe na kojoj inače uplaćuje loto listiće, ali se zapričao sa klošarom koji mu je tražio novac, pa je zbog tih nekoliko minuta poljubio vrata na uplatnom mestu.

Međutim, na njegove standardne brojeve 7, 16, 25, 27, 44 i 52 odigrao je radnik pumpe, a kada je sutradan dobio premiju, nije bio pohlepan.

Interesantno, da je umesto 25 napisao broj pet, Arenas bi dobio prvu nagradu od 248 miliona dolara.

- Beskućnik mi je tražio pet dolara, a kada sam mu rekao da sam krenuo da kupim loto listić, dogovorili smo se da ga častim sa 20 dolara. Kada sam video da je moja pumpa zatvorena, mislio sam da sam propustio šansu da kupim tiket. Sutradan sam dobio poruku od radnika na pumpi, koji me je obavestio da je uplatio na moje brojeve, misleći da bih ja tako uradio - objasnio je Arenas kako je dobio premiju 12. maja.

Imajući u vidu da je u karijeri zaradio više od 140 miliona dolara, za Gilberta premija gotovo nije bila ništa, ali jeste za radnika pumpe i beskućnika, koje je častio.

Ponovni susret sa klošarom je bio emotivan za obojicu.

- Morao sam da ga nađem, njegovo srce mi je donelo novac. Čekao sam ga na istom mestu da se pojavi gde smo se sreli. Dao sam mu njegov deo, grlio me je, plakao i počeo da se moli - dodao je NBA as.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading