"Od kad sam smršao, sve je bolje"

Autor:

Sport

19.02.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je oktrio da u poslednje vreme igra dosta bolje zbog toga što je izgubio kilažu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver Nagetsi su trenutno drugoplasirani tim Zapada, a do sada su uspeli da pobede na 38 utakmica.

Njihov glavni igrač je srpski centar Nikola Jokić koji je za ESPN govorio o Denver Nagetsima, ali i svojim igrama ove sezone u NBA ligi.

- Mislim da smo igrali jako dobro, imamo odličan rekord, pa iako smo se brinuli kako ćemo da prođemo pobedili smo sedam od poslednjih osam utakmica i imali odličan momentum pred ol star brejk - počeo je Jokić.

Nikola je nešto slabije počeo sezonu, ali kako je ista odmicala on je igrao sve bolje i bolje i kaže da za to postoji i razlog.

- To se jednostavno desilo. Možda mi je bilo potrebno malo vremena da se zagrejem pošto u prvom delu sezone nisam baš najbolje šutirao, moji šutevi su bili neprecizni, a i imao sam viška kilograma i sada kada sam smršao sve je bolje.

Na pitanje koliko je smršao, Nikola kaže da je izgubio oko 11 kilograma i objasnio je kako.

- To je sve zbog našeg trenera Felipea, on radi s nama pet godina i sve radi za mene pa mi je prepisao dijetu i plan treninga, pa smo zajedno napravili veliki uspeh.

Tvoja sradnja sa Džamalom Marejem je fantastična...

- Sve je tu do iskustva, mi smo imali i teške momente kada je bilo potrebno postići koš, pa nam je sakupljeno iskustvo dosta pomoglo. Ne samo u odnosu mene i Džamala nego generalno čitava ekipa.

Nikola Jokić je trenutno jedan od najboljih NBA igrača kada se radi o pogođenim šutevima u poslednjim momentima utakmice. Pa je Nikola upitan da to prokomentariše.

- Ne razmišljam o tome niti o važnosti momenta, samo se trudim da pogodim sve što šutnem i da biram najbolje šuteve, i mislim da je ne razmišljati preterano o tome ključno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading