NIKOLA ODUŠEVIO STAJLINGOM! Obukao se kao NEGATIVAC iz poznatog CRTANOG FILMA! "Volim tog momka"

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić dominira na terenu i van njega.

NIKOLA ODUŠEVIO STAJLINGOM! Obukao se kao NEGATIVAC iz poznatog CRTANOG FILMA! "Volim tog momka"

Foto: twitter.com/Denver Nugetts

Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su pobedu nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 114:103 u prvom meču NBA plej-ofa. Sjajnu partiju na ovom susretu prikazao je reprezentativac Srbije Nikola Jokić, koji je bio ključni igrač u trijumfu. Jokić je završio meč sa 32 poena, 12 skokova i 7 asistencija, demonstrirajući svoju izuzetnu igračku klasu i uticaj na rezultat utakmice.

Pre samog meča, Jokić je privukao pažnju svojim neobičnim stajlingom. Naime, ovoga puta se "prerušio" u glavnog negativca iz popularnog crtanog filma "Grozni ja" - Grua. Njegov kostim je izazvao veliku pažnju i bio je predmet mnogih komentara na društvenim mrežama, dodatno naglašavajući njegovu harizmu i originalnost.

 

 

Posle meča, novinari su pitali Nikolu zašto je došao tako obučen.

- Hej, ja volim tog momka, volim crtać. Mislio sam da bi bilo zabavno da tako dođem -istakao je Nikola Jokić.

 

 

Denver sada vodi u plej-of seriji sa 1:0, a naredni meč u "Bol Areni" na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 04.00 po našem vremenu. 

Očekuje se da će Nikola Jokić i dalje biti ključni igrač Denver Nagetsa u narednim mečevima plej-ofa, a njegova izvanredna forma i nezaustavljiva igra su svakako razlog za veliko uzbuđenje među ljubiteljima košarke širom sveta. Sledi nam još uzbudljivih susreta u ovoj seriji, a jedno je sigurno - Nikola Jokić će biti u centru pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading