"BRANO JE BIO BESMRTNIK, DRŽAVA U DRŽAVI": Kristijan Golubović progovorio o smrti Branislava Mićunovića!

Autor:

Hronika

21.04.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brano Mićunović će ostati upamćen kao kontroverzni biznismen.

"BRANO JE BIO BESMRTNIK, DRŽAVA U DRŽAVI": Kristijan Golubović progovorio o smrti Branislava Mićunovića!

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Pink

Crnogorski biznismen Brano Mićunović preminuo je u jednoj privatnoj klinici u Budvi od posledica moždanog udara, a upravo o njemu i njegovoj smrti, govorio je jutros Kristijan Golubović koji je bio gost u jutarnjem programu na Pinku u Novom jutru kod Jovane Jeremić.

- Kada bi uzeli ceo Čikago na dlan i postavili lestvicu ko je kada umro i kako, u 99% slučajeva su svi pobijeni, dok je 1% umro od neke bolesti. Samo Laki Lućijano je umro od srca na aerodromu kad su ga vratili iz Amerike u Italiju. To su jedina dva čoveka koji nisu okončali u onolikom Čikagu. Tako da, ako mogu da kažem da se nešto smatra uspehom u svetu sa one strane zakona, to je onda neka nagrada da umrete u postelji, a ne prosutog mozga, zuba ili creva - objašnjava Golubović.

Pojedini poznavaoci društvenih prilika u Crnoj Gori Mićunovića označavaju kao gospodara Crne Gore iz senke koji ima svoju “vojsku”. Tvrdili su da je opasan i da se bez njegovog odobrenja ne može završiti nijedan ozbiljniji posao iz sive zone i da njegovo ime ne treba ni pominjati.

Ove navode potvrdio je i Kristijan:

- Brano je bio država u državi. On je bio poseban lik za sebe kojem su zvezde poklonile mesto pod suncem i prosto niko ništa nije mogao da mu uradi. Čovek je bio besmrtan. Ja znam toliko jakih osoba iz Srbije koji su spremali njegovu likvidaciju, ali to nikada nisu uradili jer je to kodeks stare škole. Za Crnu Goru bi bilo katastrofalno da je neko udario na Branu Mićunovića i da se to desilo, ja ne znam šta bi tamo bilo, bio bi pokolj neviđenih razmera - rekao je Golubović, pa objasnio na koji način je upoznao Mićunovića:

- Giškina sestra Slavica, odnosno moja kuma zna da je njen brat zavoleo moju sestru Kristinu, trebalo je da se uzmu i bilo je priče da će Brano Mićunović biti kum na toj svadbi. Imao sam kontakte sa tim ljudima i tada sam prvi put video Branu Mićunovića. On je jako voleo Gišku, kao i on njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading