OD BRANE MIĆUNOVIĆA SE OPROSTILA I VESNA RADUSINOVIĆ: Bio si zaštitnik čak i onima koji su ti radili o glavi! (FOTO)

Autor:

Svet

20.04.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski biznismen koga su mnogi smatrali crnogorskim i balkanskim donom odsnosno prvim čovekom balkanskog i crnogorskog podzemlja, Brano Mićunović, je preminuo u 71 godini.

OD BRANE MIĆUNOVIĆA SE OPROSTILA I VESNA RADUSINOVIĆ: Bio si zaštitnik čak i onima koji su ti radili o glavi! (FOTO)

Foto: ATA Images, Printscreen

Spisateljica, književnica i novinarka Vesna Radusinović se potresnom porukom na društvenim mrežama oprostila od Brane Mićunovića.

Bio si sve drugo i sve suprotno od onoga sta se o tebi pricalo i nagađalo ... Bio si toliko opasan da su se ljudi u Crnoj Gori jedino uz tebe osećali sigurno. Bio si zaštitnik čak i onima koji su ti radili o glavi. Nažalost, nema savremenog pisca koji bi bio u stanju da opiše tvoju ulogu u nasoj zajedničkoj modernoj istoriji. Bio si Obraz i Reč ... I Čovek . Zbogom prijatelju! - oprostila se Vesna na svom Instagram profilu.

 

 

Da podsetimo, crnogorski biznismen koga su mnogi smatrali crnogorskim i balkanskim donom odsnosno prvim čovekom balkanskog i crnogorskog podzemlja, Brano Mićunović je preminuo je u 71 godini.

Branislav Brano Mićunović je rođen 1953. godine u Nikšiću, i bio je oženjen Svetlanom sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Andreu. 

Nezvanično,  Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica moždanog udara, koji je imao u četvrtak.

Umro je u Budvi, gde je proveo poslednje trenutke svog života.

Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, a navodno, ni lekari, koji su specijalno zbog njega došli iz Beograda, nisu uspeli da mu pomognu.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović bio je jedna od najkontraverznijih ličnosti u regionu, dok je za jedne predstavljao "oličenje čojstva i poštenja", drugi su ga nazivali "bogom i batinom" svega na Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading