ZBOG BRANA MIĆUNOVIĆA U CRNU GORU IŠLA CELA EKIPA LEKARA IZ BEOGRADA! Učinili sve, ali spasa mu nije bilo! EVO KAKO JE I GDE POSLEDNJE DANE ŽIVOTA PROVEO CRNOGORSKI DON!

Autor:

Svet

19.04.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mićunović je umro u Budvi, gde je i proveo poslednje dane svog života.

ZBOG BRANA MIĆUNOVIĆA U CRNU GORU IŠLA CELA EKIPA LEKARA IZ BEOGRADA! Učinili sve, ali spasa mu nije bilo! EVO KAKO JE I GDE POSLEDNJE DANE ŽIVOTA PROVEO CRNOGORSKI DON!

Foto: Printscreen

Crnogorski biznismen koga su mnogi smatrali crnogorskim i balkanskim donom odsnosno prvim čovekom balkanskog i crnogorskog podzemlja, Brano Mićunović je preminuo je u 71 godini.

Branislav Brano Mićunović je rođen 1953. godine u Nikšiću, i bio je oženjen Svetlanom sa kojom ima sina Đorđa i ćerku Andreu. 

Nezvanično,  Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica moždanog udara, koji je imao u četvrtak.

Umro je u Budvi, gde je proveo poslednje trenutke svog života.

Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, a navodno, ni lekari, koji su specijalno zbog njega došli iz Beograda, nisu uspeli da mu pomognu.

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović bio je jedna od najkontraverznijih ličnosti u regionu, dok je za jedne predstavljao "oličenje čojstva i poštenja", drugi su ga nazivali "bogom i batinom" svega na Balkanu.

Svojevremeno su policijske strukture BiH raspolagale saznanjima da je Brano Mićunović 2014. organizovao krađu nekoliko stotina kilograma kokaina u Valensiji (Španija) da bi izazvao sukob i raskol između škaljarskog i kavačkog klana, tvrdi se u izveštaju (dosijeu) o Mićunoviću, koji je sačinila crnogorska služba.

Prema navodima u tom dokumentu, čije delove je ekskluzivno objavljivao i Srpski telegraf, Brano Mićunović je ovu operaciju pokrenuo zbog nemogućnosti da ostvari kontrolu nad aktivnostima kotorskog klana, koji je do tada delovao jedinstveno, a nakon ovog događaja se pocepao na "kavački" i "škaljarski". U njihovom ratu do sada je ubijeno više od 50 ljudi.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading