Saša Pavlović potresen: Igrao sam sa njim u Klivlendu i Bostonu...

Autor:

Sport

23.01.2020

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci na kojima se vidi kako Delonte Vest dobija batine na auto-putu u blizini Vašingtona gde izgleda kao prosjak uzburkali su javnost. Njegov nekadašnji saigrač Saša Pavlović je otkrio kako je NBA as još tada imao mentalne probleme.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Saša Pavlović

Pavlović je s Delonteom igrao u Klivlendu i Bostonu i odlično ga poznaje. Bivši igrač Partizana, a sada član uprave crno-belih za "Kurir" kaže da se za Vestove probleme znalo i tada, te da su mnogi pokušavali da mu pomognu.

- Baš me potreslo kad sam video snimak kako Vest sada izgleda i dobija batine na auto-putu. Igrao sam s njim u Klivlendu i Bostonu. Bio je veoma inteligentan, a imao je odličan odnos sa svima nama. Vrhunski igrač - kaže Pavlović, koji je delio svlačionicu sa ovim bekom dve godine u Kavalirsima i jednu u Seltiksima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bivša NBA zvezda

Delonteu Vestu je odavno dijagnostikovana mentalna bolest bipolarni poremećaj. Radi se o manično-depresivnoj psihozi, čiji su simptomi, između ostalih, manično ponašanje i agresija praćena teškim depresijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading