Čudni su putevi gospodnji: Igrao u Feneru osam godina, osvojio sve, a sada u drugoj ligi Bosne!

Autor:

Sport

29.10.2019

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne tako davno Emir Preldžić je bio prvotimac Fenebrahčea, kasnije je igrao i za Galatasaraj, Darušafaku... A gde je 32-godišnji krilni košarkaš danas? Pa, u pomalo ludom transferu potpisao je za drugoligaša Bosne i Hercegovine - Orlovik iz Žepča!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emir Preldžić u dresu Galatasaraja protiv Crvene zvezde u Beogradu

To je i sam klub potvrdio na svom Fejsbuk nalogu.

- Orlovik u nedelju igra prvu utakmicu A2 lige BiH na domaćem terenu protiv Banovića. Nadamo se da će prvenstvo početi pobedom pogotovo jer imamo košarkašku veličinu koja je pojačala naše seniore, a reč je o Emiru Preldžiću - saopštio je klub na Fejsbuku.

Preldžić je rođen u Zenici, a u karijeri je igrao za reprezentaciju Slovenije, a onda i selekciju Turske. Četiri puta je bio prvak Turske sa Fenerbahčeom, s kojim je osvojio i tri trofeja u Kupu...

Ovaj 32-godišnji košarkaš je ponikao u zeničkom Čeliku, a kasnije je igrao za Triglav i Geoplin Slovan. Na leto 2007. godine potpisao je za Fenerbahče u kojem je igrao čak osam sezona i osvojio gotovo sve što je mogao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading