Čovićeva žena se oglasila: "Delije" bolje od "grobara" ali...

Autor:

Sport

08.04.2019

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Čović, supruga predsednika Crvena zvezda Nebojše Čovića, i majka plejmejkera crveno-belih Filipa Čovića, priznaje da joj teško padaju uvrede navijača na njen račun, ali da nije srećna ni što su navijači vređali Novicu Veličkovića, kapitena Partizana

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Nebojša Čović

Vesna je za "Alo" prokomentarisala atmosferu na tribinama tokom polufinala plej-ofa ABA lige između Partizana i Zvezde i uvrede koje je trpela od "grobara" u drugom meču.

- U majstorici je atmosfera bila divna, oduševljena sam. Navijači Zvezde su pokazali da su bolji od Partizanovih. Ne volim vređanje. Da se razumemo, ne dopada mi se ni to što su vređali Novicu Veličkovića. Odnosi između igrača dva tima su u najboljem redu, tako da to nije potrebno - rekla je Vesna Čović.

Supruga prvog čoveka Zvezde često je na udaru navijača crno-belih.

- Grozno je i kada mene suparnički navijači vređaju. Niti sam na terenu, niti šutiram na koš. Nema nijednog razloga za tako nešto, ali šta da se radi, idemo dalje u nove košarkaške pobede.

Zvezdu od petka očekuje početak finalne serije. U Beograd stiže podgorička Budućnost, dok je drugi meč zakazan za nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading