GENERALKA PRED LIVERPUL USPELA: Moćna Zvezda preslišala "građevinare"!

Autor:

Sport

20.10.2018

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sa pobedama u Superligi Srbije pošto su sa 3:1 slavili protiv ekipe Rada.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda nastavlja niz u Superligi!

Mirno je počeo meč na stadionu "Rajko Mitić", imali su crveno-beli leoptu u svom posedu, bili su opasniji , a fudbaleri Rada su uspevali da odolevaju napadima, a uspeli su i da stvore nekoliko boljih šansi, ali bez realizacije za "građevinare".

Meč se zahuktao posle prvog pogotka u 38. minutu, kada je centrirao  Ebisilio, a najviši u skoku je bio Ričmond Boaći, koji je rutinski zatresao mrežu Rada za prednost od 1:0. A u finišu prvog poluvremena Gobeljić je duplirao prednost crveno-belih. 

Nastavili su se napadi crveno-belih u drugom periodu igre, videla se razlika u kvalitetu. 

Boaći u 58. minutu, rutinski na asistenciju Srnića matirao golmana Rada Markovića.

Međutim, uspevaju "građevinari" da zatresu mrežu Milana Borjana  u 77. minutu, Stefan Mihajlović je uposlio Marinkovića.

Napadali su crveno-beli i u nastavku, a fudbaleri Rada nisu uspeli da pronađu još neko rešenje za odbranu izabranika Vladana Milojevića. Uspela je generalna proba pred veliki meč u Liverpulu, Zvezda je ponovo stavila tri boda u svoj džep, bez kiksa su crveno-beli u domaćem šampionatu od oktobra prošle godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading