Milojević: Pobeda za Bunjevčevića!

Autor:

Sport

30.06.2018

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je svoje igrače nakon pobede u pripremnom meču sa LASK-om 3:1, a ovu pobedu je posvetio tragično preminulom sportskom direktoru FSS Goranu Bunjevčeviću.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević na susretu protiv LASK-a

- Lepo je kada pobedite, ovi momci imaju pobednički mentalitet, ali važno je da smo odigrali dobru utakmicu. Igrali smo i danas protiv ekipe od koje može nešto da se nauči, videli ste i danas igru jedne nemačke ekipe, sa formacijom koja nije tipična za naš fudbal, i drago mi je da su momci dobro odigrali. Bilo je veoma dobrih stvari, ima i elemenata koje treba popraviti, ali i faktor umora je tu. Zadovoljan sam njihovom željom, htenjem, i na nama je da nastavimo da radimo. U svoje ime i u ime stručnog štaba i svih igrača bih želeo ponovo da izrazim saučešće porodici jednog velikog igrača i čoveka, i iako je ovo prijateljska utakmica, ovu pobedu posvećujemo Goranu Bunjevčeviću - rekao je Milojević za klupski sajt.

On je dodao da penale izvode igrači koji se ranije nisu upisali u strelce.

- Kod nas se zna redosled izvođača, ali drago mi je da su oni svi drugari i to se vidi i prilikom izvođenja. Prethodni penal je izveo Meleg, danas Jevtović, to je njihov dogovor i na takve stvari treba biti ponosan. To je samo dokaz dobre atmosfere - kaže trener crveno-belih.

Milojević je izjavio da će ubuduće isprobavati i druge formacije.

- Svaka ekipa koja ima jedan kliše igre može da postane predvidiva, pokušavam sa mojim igračima da igram u više sistema i da uvežbavamo. Videćemo kako će na kraju sve to izgledati, a ove utakmice i služe da pokažu ko koliko može na kojoj poziciji. Imamo deficit na štoperskoj poziciji, Žule je dobro odigrao kao i svi ostali igrači. Babić je iz preventinih razloga preskočio današnju utakmicu, ali očekujem ga već u ponedeljak. Ebisilio se priključio, upoznao je danas svoje nove drugare, sa nama je, od sutra će trenirati i videćemo kako se oseća. Mislim da je to kvalitetan igrač, na tim pozicijama nije lako naći dobrog igrača, a nisam neko ko voli velike reči. Trebaće mu vremena da se prilagodi - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading