Tijago Silva: Bilo je teško ali smo ostali fokusirani

Autor:

Sport

28.06.2018

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanizvac brazilske reprezentacije Tijago Silva je bio strelac drugog gola u meču sa Srbijom i na taj način je zapečatio pobedu "selesaa" i prolaz u drugu rundu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijago Silva

Gol koji je  Tijago Silva postigao posle kornera protiv Srbije uopšte nije slučajnost. Naime defanzivac Pari sen Žermena je u dresu reprezentacije Brazila dao šest golova, a četiri su bila posledica asistencije Nejmara iz kornera. 

- U nekim trenucima nam je bilo teško ali smo ostali fokusirani i onemogućili protivnika da napada. Kada je bio korner uspeli smo da uradimo ono što smo vežbali mnogo puta na treningu. Veoma smo srećni zbog toga - kazao je Tijago Silva  o golu iz kornera. 

 

 

- Od prvog meča do sada smo imali u nekim momentima poteškoće. Najvažnija stvar je da čim znao kako da se oni kada protivnik napada. Kao što selektor Tite kaže morate da znate kako da patite i da se nosite sa problemima u igri - kaže Silva.

Inače brazilski štoper je igrao odlično i u fazi odbrane, a posebno se istakao kada je u momentima pritiska Srbije blokirao šut Aleksandra Mitrovića glavom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading