PRIMERA Prštalo u derbiju Sevilje, Dmitrović i Eibar slavili, Atletiko se odbranio

Autor:

Sport

12.05.2018

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još malo i kraj... Još samo jedno kolo ostalo je do završetka Primere. Bilo je zanimljivo u utakmicama 37. kola prvenstva Španije. Betis i Sevilja su u derbiju odigrali 2:2, dok je Eibar bio bolji od Las Palmasa (1:0).

RepublikaFoto: twitter.com/SDEibar

U derbiju Sevilje bilo je mnogo uzbuđenja... Betis je prvo poveo, gosti su stigli do preokreta, a onda je Loren u 81. minutu doneo remi zeleno-belima. "Berberi" su vodili samo dva minuta pošto je Kjer bio strelac u 79. minutu. Sevilja je uspela da uz mnogo muke stigne do kvalifikacija za Ligu Evrope.

Marko Dmitrović proglašen je za najboljeg igrača Eibara, a pred meč sa Las Palmasom dobio je priznanje. Naš čuvar mreže uspeo je da sačuva svoj gol, a jedini pogodak na meču postigao je Čarls u petom minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Atletiko ne da drugo mesto. Dobili su u gostima Hetafe. Gol je postigao Koke u osmom minutu, a domaći su promašili penal u drugom poluvremenu. Hetafe je tako ostao daleko od mesta koje vodi u kvalifiakcije za Ligu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading