Povratak korenima: POZNATO LICE SE VRAĆA NA KLUPU ČELSIJA!

Autor:

Sport

15.04.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Antonio Konte sedeće na klupi "plavaca" do kraja maja, a onda sledi razlaz, sada se već čini na obostrano zadovoljstvo. Novi trener mogao bi da bude čovek koji je nekada davno bio u mlađim kategorijama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte će još mesec dana biti na klupi Čelsija

Rezultati u ovoj sezoni nisu zadovoljili upravu kluba, a ni navijače, pa će promena na klupi biti neminovna.

Za sada se spominju četiri imena, među kojima je i jedno dobro poznato za navijače Čelsija. U pitanju je Brendan Rodžers, bivši član tog kluba u kojem je kao trener mlađih kategorija proveo četiri godine. Uz to, bio je i pomoćnik Žozeu Morinju kada je Portugalac bio prvi čovek na klupi ,,plavaca”.

Rodžers trenutno predvodi Seltik, a u Premijer ligi je ranije bio trener Liverpula sa kojim je bio nadomak šampionske titule u sezoni 2013/14. Pre njih, bio je na klupi Svonsija sa kojim je izobrio promociju u Premijer ligu.

Kao potencijalni treneri Čelsija spominju se još i bivši trener Barselone Luis Enrike i sadašnji stratezi Napolija i Juventusa, Maurucio Sari i Masimilijano Alegri.

Čelsi se trenutno nalazi na petoj poziciji u Premijer ligi, a do kraja šampionata imaju još pet mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading