Partizan se konačno aktivirao: IVANOVIĆ POSLE BOŽIĆA U HUMSKOJ!

Autor:

Sport

04.01.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su bili prilično tihi na početku prelaznog roka, više se pričalo o odlascima, nego li o dolascima, a sada se zna da će prva pridošlica u januaru biti MVP jesenjeg dela Super lige Đorđe Ivanović iz Spartaka.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Ivanović izrazio želju da ode u Partizan

Crno-beli su se rešili nekoliko rezervista na koje trener Miroslav Đukić nije računao tokom prvog dela sezone poput Stevanovića, El Monira, Đuričkovića, ili golmana Kljajića.

Sa druge strane, postoji velika verovatnoća da će i neki od nosilaca igre napustiti crno-beli tabor, a pre svega se misli na Leandrea Tavambu i Evertona Luiza.

Što se dolazaka tiče čini se da će prva lasta u crno-belom jatu biti Đorđe Ivanović iz Spartaka, koji je i sam izrazio želju pred novogodišnje praznike da pojača Partizan. Priča je postala konkretnija nakon i što je predsednik Subotičana Dragan Simović potvrdio ovu mogućnost.

- Ivanović zanima mnoge klubove, između ostalih i Partizan. Pročitao sam njegovu želju da pređe među crno-bele, pa čak i ja mislim da bi to bila dobra ideja za dalji njegov razvoj. Videćemo, međutim, kako će se ta priča dalje odvijati. Pre Nove godine smo nešto malo pričali sa ljudima iz Partizana, ali ne bih mogao to da nazovem zvaničnim kontaktom. Dogovor je da se nađemo posle praznika i počnemo sa ozbiljnim pregovorima - jasan je Simović.

Drugi igrač koji se takođe nalazi u fokusu kluba iz Humske je Dražić iz Selte, ali je glavni kamen spoticanja da li će Partizan brzonogog vezistu dobiti samo na pozajmicu, ili će postati njihov igrač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading