NAVIJAČI ZENITA PISALI RATKU MLADIĆU: Ne očajavaj, drži se dok ima snage u tebi!

Autor:

Sport

04.01.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zenita iz Sankt Peterburga poslali su pismo podrške srpskom generalu Ratku Mladiću.

RepublikaFoto: Facebook
Pismo podrške navijača Zenita

Haški tribunal je krajem novembra prošle godine izrekao prvostepenu presudu generalu i ratnom komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću i osudio ga na doživotnu kaznu zatvora. 

Navijači Zenita su u pismu koje su poslali Mladiću u Hag poželeli srećne novogodišnje i božićne praznike srpskom generalu.

U pismu se navodi da će Mladić uvek imati podršku Srbima bratskog naroda. Navijači ruskog kluba su citirali slavnog ruskog vojskovođu Aleksandra Suvovora koji nije izgubio nijednu bitku.

- Koliko god da je loše, ne očajavaj i drži se dok možeš i dok ima malo snage u tebi - navodi se u pismu navijača Zenita.

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je krajem prošle godine Zenit zatvaranjem dela stadiona na narednoj utakmici Lige Evrope zbog toga što su navijači ruski kluba istakli transparent podrške Ratku Mladiću.

Navijači Zenita su na meču Lige Evropa protiv Vardara istakli transparent na kojem je pisalo "Ratko Mladić - srpski heroj".  Taj susret je odigran dan nakon što je Mladić osuđen pred Haškim tribunalom na doživotnu zatvorsku kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading