EKSPLOZIJA NA MARAKANI: Zvezda vratila velikog ljubimca navijača

Autor:

Sport

10.05.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je potvrdila da se na mesto uspeha vratio ljubimac svih kojima je crveno-bela boja u krvi.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion "Rajko Mitić"

Bivši golgeter šampiona Srbije Goran Drulić ponovo je na "Marakani".

On će tu provesti narednih sedam dana, gde će raditi sa najtalentovanijim napadačima iz Omladinske škole, potvrđeno je na zvaničnom Instagram nalogu podmlatka Crvene zvezde.

Dobro poznato lice na Marakani - Goran Drulić! Nekada proslavljeni golgeter je došao na sedmodnevno usavršavanje u našu fabriku talenata i radiće individualno sa najnadarenijim napadačima koji stasavaju na terenima iza juga Marakane! Biće to sjajna prilika da naši biseri uče od dokazanog asa kao što je Drulić - piše na Instagramu.

Drulić (44) je svojevremenoprošao sve mlađe kategorije Crvene zvezde, potom debitovao za prvi tim i zahvaljujući velikom broju golova ubrzo je postao ljubimac navijača. Na leto 2001. godine je za enormnih 13 miliona evra prešao u Saragosu, ali su ga povrede omele da nastavi sa briljantnim partijama i da napravi još bolju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading