NE ZANIMA ME PARTIZAN: Stanković JASAN pred naredni izazov!

Autor:

Sport

02.04.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković smatra da će meč protiv Napretka biti dobar izazov.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Crveno- beli ove subote od 17 sati gostuju u Kruševcu u 29. kolu Superlige Srbije.

- Vežu me lepa sećanja za taj stadion i verujem da će predstojeća utakmica biti jedan dobar izazov. Napredak je opasan protivnik i očekuje nas jedno teško gostovanje. Nedostajaće navijači, obično je stadion bio pun i bila je prava fudbalska atmosfera. Oni imaju svoj cilj i svoje planove, a to je borba za srednji deo tabele. Znamo šta nam je činiti i to ponavljam od početka sezone- rekao je Stanković.

RepublikaFoto: Starsport

Stanković je rekao da su skoro svi na broju i da će mu biti izazov da odabere startnih jedanaest fudbalera, kao i da je u potpunosti je fokusiran na sutrašnji duel, koji prethodi večitom derbiju.


- Ne razmišljam o Partizanu u ovom trenutku. Tako klasifikujemo stvari od početka, imamo prvenstvo i Kup, imali smo evropske utakmice. Nije nijedna utakmica velika ili mala. Igraćemo jedan tvrd meč, ali namestili smo glavu za svaki sledeći duel, a i za ovu utakmicu koja nam donosi tri boda i mir- zaključio je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading