OBRADOVAO GROBARE: Stanojević pred utakmicu sa Inđijom najavio veliko pojačanje u timu Partizana!

Autor:

Sport

25.02.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana gostuju Inđiji u petak u okviru 24. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Trener fudbalera crno-belih Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim u duel sa Inđijom ulazi veoma oprezan.

Izuzetno sam oprezan. Gledao sam njihovu utakmicu sa Crvenom zvezdom u Beogradu kada su vodili da pet miunuta pre kraja. Oprezni smo, teško je pobeđivati u kontinuitetu. Oni su izuzetno agresivna ekipa, bore se za opstanak. Ispatili smo sve njihove utakmice, čak i sa priprema. Spemamo se - rekao je Stanojević na konferenciji za medije u četvrtak.

Za meč koji se igra u petak od 13 časova, Stanojević neće moći da računa na Sašu Zdjelara i Slobodana Uroševića koji su bolesni. Sitne probleme, kako je rekao trener crno-belih, imaju i Rajko Brežančić i Aleksandar Lutovac, a Sejduba Suma će konkurisati za tim, što je sjajna vest za svakog navijača Partizana.

Inđija ima specifičan, manji stadion. Mi u svaku utakmicu ulazimo uz repsekt protivnika. Svaka utakmica je teška, posebno gostovanja i nikoga nije lako pobediti. Gledaćemo kako ćemo igrati, više nego neke druge stvari - dodao je Stanojević.

Trener crno-belih nije želeo da daje dalje komentare na tezu da ima animozitet prema stranim igračima, a što se uvođenja VAR tehnologije tiče rekao je da je svakako za to, ali i da VAR kvari emociju na neki način.

- Partizan je kao klub još od ranije za VAR sistem. To smanjuje mogućnost greške. I sa VAR se greši, ima tu i mnogo primera. To negde ubija emociju, pogotovo ako imate pun stadion i postignete gol, pa se čeka VAR i ne možeš da se raduješ. Ali, opredeliću se za smanjivanje grešaka u fudbalu - poručio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

26.02.2021 16:39

LEPO SE SKLONILI BUNKERASIMA HA,HA,HA NJIHOVI OMLADINCI NEBI PRIMILI TOLIKO GOLOVA....