(FOTO) OVO SE ČEKALO DANIMA: Falko stigao u Zvezdu i odmah ZADIVIO Delije!

Autor:

Sport

29.01.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković i Filipo Falko

Pipo Falko je konačno stigao u Crvenu zvezdu. Dosadašnja "desetka" Lečea doputovala je u Antaliju, gde se crveno-beli spremaju za prolećni deo sezone i stavila se na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću.

Falko se obavezao na troipogodišnju saradnju sa prvakom Srbije Njega su sačekali Stanković i njegov zemljak Dijego Falčineli.

- Ogromna mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je najveći klub na ovim prostorima i svi u Italiji znamo za Zvezdu, njenu tradiciju i vatrene navijače koje ima i pred kojima jedva čekam da zaigram. Želim da se dokazujem, da osvojimo "duplu krunu", kao i da se što bolje pokažemo protiv Milana, koji mi je dobro poznat. Takođe, radujem se i što ću imati priliku da sarađujem sa Dejanom Stankovićem koji je legenda fudbala u Italiji - rekao je Falko.

Falko je ove sezone odigrao 11 utakmica za Leče, postigao je dva gola i jednom asistirao. Rođen je 11. februara 1992. godine u Tarantu, a karijeru je započeo u mlađim selekcijama Lečea, za koji je odigrao 107 utakmica i zabeležio 16 golova i 24 asistencije.

Italijanski ofanzivac je u karijeri još nastupao za Paviju (31 utakmica i osam golova), Ređinu (tri utakmice), Juve Stabiju (11 utakmica, gol i dve asistencije), Trapani (35 utakmica, dva gola i 12 asistencija), Bolonju (devet utakmica), Čezenu (13 utakmica, 4 gola i asistencija), Benevento (36 utakmica, šest golova i sedam asistencija), Peruđu (devet utakmica, gol i asistencija) i Peskaru (osam utakmica).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading