SAZNAJEMO: Luka po svaku cenu želeo u Frankfurt, zbog Ajntrahta odbio dva EVROPSKA GIGANTA!

Autor:

Sport

26.01.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Luka Jović (23) odbio je ponude Ajaksa i Atletika iz Madrida jer je po svaku cenu želeo da se vrati u Ajntraht iz Frankfurta posle neuspešnih godinu i po dana u Realu!

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Zinedin Zidan je sredinom decembra prošle godine prelomio da pošalje srpskog napadača na šestomesečnu pozajmicu, a, zanimljivo, prvi se javio gradski rival, s kojim "kraljevski klub" ima dobre odnose. Trener "jorgandžija" Dijego Simeone želeo je da našim asom pojača konkurenciju u ofanzivi jer je ceo teret pao na Luisa Suareza pošto Žoao Feliks pretežno igra na krilu.

 

Ipak, usledilo je Lukino ne jer je u tom trenutku dobio jasnu ponudu iz grada na reci Majni, a plus urugvajski stručnjak nije mogao da mu garantuje startnu postavu.

- Razlika u ponudama je bila dva dana, Luka je saslušao ponudu Atletika, ali je posle stigao poziv iz Nemačke i tu za njega nije bilo dileme - rekao je naš izvor.

Zatim je usledilo zatišje pred buru i odjednom se u priču ubacio Ajaks iz Amsterdama. Holandski velikan hteo je da upari Jovića sa saigračem iz reprezentacije i kapitenom "kopljanika" Dušanom Tadićem, ali ponovo nisu naišli na pozitivan odgovor igrača.

- Ajaks je imao problema sa realizacijom, čulo se da Real pušta Luku na pozajmicu i reagovali su brzo. Mislili su da će im dobar faktor biti Dušan Tadić, koji ga poznaje, ali je od igrača usledilo veliko ne - ističe izvor našeg lista.

Umesto Srbina, na "Johan Krojf arenu" iz Vest Hema stigao je Sebastijan Aler, Lukin nekadašnji kolega iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Nije uspeo da privoli Jovića u Amsterdam... Dušan Tadić

Kada se svede trenutna računica, deluje da Luka Jović nije pogrešio što je obukao devetku nemačkog tima. Srbin je u dresu frankfurtskih "orlova" za 77 minuta postigao tri gola, a u prvom mandatu je upisao 36 pogodaka na 75 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading