PODRHTAVA TLO: Crveno-beli završili VELIKI posao, potpisao štoper Arsenala!

Autor:

Sport

25.01.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenal je nastavio da se rešava bespotrebnihi igrača.

RepublikaFoto: Starsport
Detalji pred početak duela Zvezde i Olimpijakosa

Posle odlaska Ozila u Fenerbahče, Severni London je napustio i Sokratis Papastopulos. Grčki fudbaler karijeru će nastaviti u svojoj domovini u dresu Olimpijakosa.

Mikel Arteta, menadžer Arsenala, nije uvrstio iskusnog 32-godišnjeg reprezentativca Grčke na spisak igrača na koje računa u Premijer ligi i Ligi Evrope. Sokratis je napustio Englesku kao slobodan igrač, iako je njegov ugovor isticao na kraju sezone.

Interesovanje za Grka pokazao je i Liverpul. Jirgen Klop je trenirao Sokratis od 2013. do 2015. godine u Borusiji iz Dortmunda i izuzetno ceni njegove kvalitete. Do dogovora nije došlo i Sokratis se vratio u otadžbinu.

Grčku je napustio davne 2006. Tada je kao igrač AEK-a otišao u italijansku Đenovu. Pored Arsenala, Borusije, Đenove i AEK-a, nosio je dresove Milana i Verdera iz Bremena. Za reprezentaciju Grčke odigrao je 90 mečeva i postigao tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading