SPAVAJTE U BORDELU I UŠTEDITE! Čuvena javna kuća ZOVE NAVIJAČE tokom EP u NEMAČKOJ! Jeftinije je od hotela! Pristupačno i PRISTALICAMA SRBIJE!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uključen i doručak.

SPAVAJTE U BORDELU I UŠTEDITE! Čuvena javna kuća ZOVE NAVIJAČE tokom EP u NEMAČKOJ! Jeftinije je od hotela! Pristupačno i PRISTALICAMA SRBIJE!

Foto: Shutterstock

Bliži se Evropsko prvenstvo u fudbalu, a cena smeštaja u Nemačkoj, zemlji domaćina, vrtoglavo raste kako se približava mesec jun.

To je bio povod da engleski medij "Dejli star" napravi istraživanje i izračuna da je zapravo jeftinije noćiti u bordelu nego u hotelu. Sa gotovo rasprodatim kapacitetima i cenama smeštaja do čak 700 evra po noćenju, navijači su suočeni sa izazovom pronalaska pristupačnog smeštaja.


Uoči mečeva Engleske, čuvena javna kuća "Paša" iz Kelna, bordel osnovan 1972. godine, nudi smeštaj po ceni od 199 evra po noćenju. Ova cena uključuje doručak i ulaz u noćni klub i bordel. Sa 13 jednokrevetnih soba, "Paša" predstavlja nekonvencionalnu opciju smeštaja za navijače. Pored toga, ovaj bordel je uspeo da preživi i bankrot tokom pandemije koronavirusa, što dodatno intrigira javnost.
 

Foto: www.profimedia.rs

Bordel Paša u Kelnu

Inače, Srbija prvi meč igra protiv Engleske 16. juna u Gelzenkirhenu, koji je svega 65 kilometara udaljen od Kelna gde se nalazi bordel "Paša", inače najveći u Nemačkoj kroz koji navodno prođe oko 1.000 klijenata dnevno.

Ima 12 spratova i oko 120 prostitutki na raspolaganju.

- Imamo 13 jednokrevetnih soba na raspolaganju. Jedna košta 199 evra i uključuje doručak i ulaz u naš noćni klub i bordel - rekao je jedan od menadžera za "Dejli Star".

Srbija se posle duela sa Englezima na Veltins areni seli u Minhen, gde će na Alijanc Areni igrati protiv Danaca i Slovenaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading