ILIEV UPOZORAVA: ČUVAJTE SE Sume i Bajbeka!

Autor:

Sport

24.10.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev još uvek je blizak sa klubom za koji je odigrao 177 utakmica i postigao 54 gola, pa je tako "Grobarima" otkrio kako napreduje uigravanje čete Aleksandra Stanojevića.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev veliki je poštovalac Holandera i Bajbeka

Bivši napadač crno-belih komentarisao je dvojicu novih fudbalera Partizana, Bajbeka i Holendera, i kako se oni uklapaju u tim.

Kako kaže, posebno je oduševljen napretkom Žana-Kristofa Bajbeka.

- Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Doneće, pre svega, individualni kvalitet u postavljanju akcija. Direktan, mnogo jak na lopti, lagano rešava situacije „jedan na jedan“ u kaznenom prostoru. Ima fantastične kretnje, eksplozivan je, i sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom – kompletan špic, bukvalno -rekao je Iliev za „Sportski žurnal“.

 

Iako svojevremni reprezentativac Srbije i Crne Gore smatra da će on i Holender odlično funkcionsati, ipak vidi bolju konekciju između Bajbeka i Sejdube Sume.

– Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka, a Bajbek odlično asistira. Biće dobar tandem, ali Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako „ispod lakta“, loptu u završnoj trećini - zaključio je Ivica Iliev.

Partizan sledeći meč igra protiv Radničkog iz Niša u sklopu Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading