Umesto da traži zamenu za Van Dajka, KLOP POJAČAVA KRILO: "Tenk" Vulverhemptona NA METI LIVERPULA

Autor:

Sport

24.10.2020

09:29 >> 09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Liverpula Jirgen Klop šalje čudne signale na fudbalskom tržištu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adama Traore mogao bi narandžasti dres Vulvsa uskoro da zameni crvenim Liverpula

Mnogi su očekivali da bi Liverpul mogao da se pojača u sredini odbrane posle teške povrede kapitena i dežurnog bedema u defanzivi Virdžila van Dajka, ali izgleda da Jirgen Klop nije jedan od njih.

Kako prenose mediji sa Ostrva, harizmatični Nemac smatra da ima dovoljno opcija u odbrani da pokrije izostanak holandskog gorostatasa, ali ne veruje da ima dovoljno "municije" na krilo, pa je zagrizao za Adamu Traorea. 

Celo leto plešu transfer ples bivši fudbaler Barselone i bivši menadžer Borusije iz Dortmunda, ali nikako da se dogovore.

 

 

Vulvsi nemaju nikakvu potrebu da prodaju igrače, kako zbog bogatih vlasnika, tako i zbog ambicija kluba da bude u samom vrhu engleskog fudbala. Ne škodi ni 50 miliona evra zarađenih od prodaje Dijega Žote, i to upravo "crvenima" iz Liverpula.

Nije Liverpul jedini koji Traorea vidi kao idealno rešenje, već su u trci i Juventus koji traži pokriće za bolesnog Kristijana Ronalda, odnosno Mančester junajted, kome pomoć treba u bilo kom vidu. Ipak, sve je izvesnije da bi fizički najimpozantniji igrač u Premijer ligi mogao da se pridruži Žoti u ekipi sa "Enfilda".

Iako je španski fudbaler u dresu Vulvsa postigao svega sedam golova na 96 utakmica, njegov učinak ne može se izmeriti samo kroz statistike, tako da 40 miliona evra koliko Traore košta ne deluju toliko skupo kada se uzme u obzir njegova svestranost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading