150 MILIONA EVRA ZA JEDAN GOL? Neće moći! Real donosi DRASTIČNU ODLUKU

Autor:

Sport

12.10.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid poznat je kao klub koj se ne plaši da "odreši kesu" kada je dovođenje igrača svetske klase u pitanju. Ipak, basnoslovne cifre koje je predsednik Florentino Perez spreman da potroši vuku sa sobom breme očekivanja, a oni koji ih ne ispune, znaju gde su vrata.

RepublikaFoto: Tanjug
Eden Azar mogao bi uskoro da se nađe u novoj sredini

Sledeći bi kroz njih mogao da prođe Eden Azar, svojevremeno jedan od najboljih fudbalera na celoj planeti i jedan od najskupljih transfera u istoriji fudbala.

158 miliona evra je kraljevski klub odvojio za belgijskog asa kada je prošlo leto stigao u Madrid. Od tada, Azar je postigao samo jedan gol.

 

Cena mu je pala na 60 miliona evra, internetom se šire slike na kojima izgleda značajno punije nego što bi jedan profesionalac smeo, a svi ovi faktori pomešali su se da Edena manje-više stave pred izlazna vrata kluba.

Kap koja je naizgled prelila čašu je činjenica da Azar uprkos lošem fizičkom stanju ne propušta utakmice Belgijske reprezentacije, iako su mu iz uprave Reala dali do znanja da bi preferirali da popravlja formu u njihovom kampu Valdebebas.

Bilo kako bilo, Azarovi dani deluju kao da su odbrojani, pretežno zato što Perez i kolege planiraju dovođenje novog "Galaktikosa", Kilijana Mbapea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading