POMIRILI SE, A NISU PRIČALI ZBOG MODRIĆA: Ronaldo i Ramos ipak zakopali ratne sekire!

Autor:

Sport

09.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serhio Ramos i Kristijano Ronaldo zakopali su ratne sekire posle dve godine tihog sukoba.

Luka Modrić

Naime, kako je pisala španska Marka, koja je dobro upućena u dešavanja u Realu, razdor između Španca i Portugalca je nastao kada je Luka Modrić dobio Zlatnu loptu 2018, za koju je Kristijano mislio da je trebalo da pripadne njemu u konkurenciji Hrvata i Francuza Antoana Grizmana i Kilijana Mbapea. On je tada okrenu leđa celoj svlačionici "kraljevskog kluba", u kojoj je najglasniji bio kapiten Ramos.

Ronaldo je potom prešao u Juventus, a tek sada se prvi put sreo sa Serhijom na prijateljskom meču između Portugala i Španije (0:0). Doduše, ne na terenu jer je Kristijano izašao u 72. minutu, a Serhio ušao devet minuta kasnije, ali su nesuglasice izglađene u svlačionici. Ronaldo je nekadašnjem saigraču poklonio dres s potpisom i porukom "sve najbolje mom prijatelju Serhiju", na čemu mu je on srdačno zahvalio i to objavio na društvenim mrežama.

- I dalje smo bliski. I još nije kraj. Drago mi je što vas vidim, prijatelji - napisao je Ramos pored slike na kojoj je, osim Ronalda i njega, i golman Pepe, sa kojim su takođe delili svlačionicu sa "Santjago Bernabeua", pre nego što je čuvar mreže Portugala prešao u Bešiktaš, a sada brani za Porto.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
LJuba

13.10.2020 08:07

Pepe nije golman aman!!! Kakvo je ovo novinarstvo!?