ODEGARD OTKRIO: Jović je strašno zabrinut pred meč odluke u Oslu

Autor:

Sport

07.10.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupski drugovi su pričali o polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Martin Odegard i Luka Jović protiv Betisa

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak gostuje Norveškoj u polufinalu baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, a definitivno najveća zvezda rivala "orlova" je, posle neprikosnovenog Erlinga Halanda, Martin Odegard.

Ofanzivni vezista je saigrač Luke Jovića u madridskom Realu, a za medije u domovini je otkrio koliko su njih dvojica razgovarali o predstojećem okršaju.

- Razmenili smo par rečenica o meču, nismo imali baš mnogo vremena. Luka Jović se brine da će ovde u Oslu biti hladno tokom utakmice. Verovatno misli da se u Norveškoj ljudi smrzavaju tokom cele godine - istakao je Odegard.

Potom je prokomentarisao probleme koje je imao sa kolenom prethodnih dana.

- Nikad nisam bio zabrinut za svoju budućnost zbog povrede kolena. Više sam bio frustriran jer nisam mogao da igram na željenom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Martin Odegard protiv Real Sosijedada

Za kraj, spomenuo je i neprijatnu situaciju u kojoj je bio zbog koronavirusa.

- Nije bilo prijatno. Malo sam se i zabrinuo jer sam razmišljao o narednim mečevima u nacionalnom timu. Srećom ispostavilo se da je drugi test na koronu bio negativan i da je to bila lažna uzbuna - zaključio je Odegard.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading