(FOTO) KOSMONAUT MARADONA: Legendarni Argentinac u centru pažnje zbog neobične zaštite protiv korone

Autor:

Sport

02.10.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego nije imao masku niti vizir, već zaštitni šlem koji se pomerao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Dijego Armando Maradona (59) u stilu kosmonauta! Legendarni argentinski fudbaler, sada trener Himnasija la Plate protiv San Lorenca u pripremnoj utakmici za novu sezonu bio je u centru pažnje zbog zaštite koju je koristio zbog pandemije koronavirusa.

Naime, bivši as je imao zaštitni šlem koji se pomerao i izgledao je poput kosmonauta, a zanimljivo da ga Dijego nije skinuo tokom cele utakmice. Komentari su različiti, mnogima je Maradonin potez bio smešan, ali postoji i druga strana ljudi koji misle da legendarni Argentinac sebe smatra ugroženim zbog zdravlja.

Naravno, svi znaju da je, pored fenomenalnih driblinga, golova i asistencija, bio poznat i po tome što je imao velikih problema s konzumiranjem kokaina i da je bio na odvikavanju, što je ostavilo velike posledice po njegovo zdravlje.

Takođe, ne treba zaboraviti i da je mnogo puta bio u bolnici jer mu se zdravlje odjednom pogoršavalo, ali ovako se Dijego Maradona zaštitio, nalazi se u svojevrsnom "balonu" dok vodi mečeve svog tima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading