REAL SE OSLOBAĐA VELIKE BEDE: Junajted odustao od Sanča, pozajmljuje se u "kraljevskom" klubu!

Autor:

Sport

15.09.2020

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Borusije iz Dortmunda potvrdio je da će Džejdon Sančo ove sezone ostati sa "milionerima", ali "đavoli" imaju plan B.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Mančester junajted

Junajted nije poslao novu ponudu, od trenutka kad su iz Borusije poručili da supertalentovani Englez ide samo ako neko ponudi 120 miliona evra na ime obeštećenja.

Posle svega, čelnici giganta sa "Old Traforda" okrenuli su se "planu B", dovođenju Gareta Bejla. Čelnici "đavola" bi Velšanina doveli kao pozajmljenog igrača, pa bi naredne sezone razgovarali o definitivnom otkupu njegovog ugovora.

Ipak, Real bi radije da ga proda za "keš", a to je "samo" 20 miliona evra, koliko sada vredi 31-godišnji napadač, koji ima još dve godine ugovora sa "kraljevskim "klubom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Bejl nije prvi put pred vratima "Old Traforda", pošto su ga svojevremeno želeli i Ser Aleks Ferguson, Dejvid Mojes, ali i Žoze Murinjo.

Da li će ga se Real Madrid konačno otarasiti, pošto već odavno nije u planovima Zinedina Zidana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading