HVALA VAM BRAĆO: Crnogorski fudbaleri zagrmeli, NE DAMO SVETINJE!

Autor:

Sport

05.07.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindikat fudbalskih radnika Crne Gore stao je na stranu naroda koji se bori za odbranu svetinja.

RepublikaFoto: Starsport
Simon Vukčević (desno) jedan od potpisnika pisma

Možda u najtežim vremenima od postanka srpske crkve, fudbalski radnici širom Crne Gore su svojim potpisima beskompromisno stali u odbranu svetinja, navodi se u saopštenju fudbalskih radnika Crne Gore.

- Uprkos raznoraznim pritiscima i opstrukcijama kojima smo izloženi prethodnih dana, mi na ovaj način pokazujemo jedinstvo, hrabrost, brojnost i solidarnost koji nemaju cijenu u borbi za podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj (MCP). Preko 220 potpisa među kojima su Crnogorci, Srbi, Makedonci ali i predstavnici rimokatoličke veroispovesti, a među kojima su u isto vreme manje i više poznata fudbalska imena, želimo istaći da smo pred Bogom svi jednaki i da ovde zapravo branimo pravo na život. Ovo su poruke koje šaljemo u ime svih slobodoumnih fudbalskih radnika Crne Gore. NE DAMO SVETINJE! Spisak nije konačan, a tokom naredne sedmice ćemo objaviti i naknadne potpise naših kolega - ističe se u saopštenju.

226 sadašnjih bivših i sadašnjih fudbalskih radnika je za sada na spisku a najpoznatija imena među njima su Simon Vukčević, Marko Baša i Saša Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading