Matić zagrmeo iz Mančestera: Miševi, marš u rupu!

Autor:

Sport

25.06.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Nemanja Matić stao je u odbranu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji se ovih dana našao na žestokom udaru hrvatske i svetske javnosti. As Junajteda nije štedeo "dušebrižnike".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

- Vidim da se poslednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića jer je organizovao turnir u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i isti je organizovan na visokom nivou. 
Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo da kritikuju svetskog broja jedan, u tenisu ali i u odnosu prema svima ljudima sveta. Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka (čitaj Nole) na teren, a miševi u rupu.

Turnir je bio sjajan i nadam se da će postati tradicionalan, jer naš tenis to zaslužuje. Jedino što zameram Novaku je što se izvinjava miševima koji ga bez razloga kritikuju. Ne, Nole. Izvinjavaće se oni tebi - uskoro.Veliki pozdrav za sve ljude ovog sveta, iz Mančestera- napisao je Nemanja Matić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading