Prosinečki ostaje selektor BIH!

Autor:

Sport

18.10.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Robert Prosinečki ostaće selektor Bosne i Hercegovine ostaće na ovoj funkciji uprkos tome što nije izborio direktan plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine, potvrdio je savez ove države.

 

RepublikaFoto: Starsport
Robert Prosinečki

Prethodnih dana su se javljali brojni stručnjaci koji su ga kritikovali za poraz od Grčke (2:1) kojim su šanse Zmajeva da se kroz kvalifikacije plasiraju na Evropsko prvenstvo ugašene.

Uz to, tvrdilo se da hrvatski stručnjak ne dolazi na utakmice domaće lige, što se doživljava kao nepoštovanje šampionata BiH. Kao posledica svega toga je činjenica da na spisku pozvanih igrača za poslednje okupljanje nije bilo nijednog fudbalera sa domaće scene.

Očekivalo se da sednica FSBiH bude samo formalnost, ali su od njenog početka stizali drugačiji tonovi, po kojima bi Prosinečki, ipak, trebalo da nastavi tamo gde je stao. A, to je da sada kroz baraž Lige nacija, u kojoj će Zmajevi igrati, odvede tim na prvenstvo kontinenta.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Prosinečki je, inače, u septembru podneo ostavku na mesto selektora BiH posle poraza od Jermenije u Jerevanu (4:2), ali je posle nekoliko dana promenio odluku i rešio da ostane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading