Ožegović sija posle gola: OSEĆAM SE ODLIČNO, JEDVA ČEKAM DERBI

Autor: sport.blic.rs

Sport

19.09.2017

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Ognjen Ožegović izjavio je u razgovoru za "Blic" je izjavio da mu je na prvom mestu učinak tima, pa tek onda njegov golgeterski učinak, ali i da će sigurno biti još golova u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović otvorio je sezonu lova na protivničke mreže

- Osećam se odlično zbog prvog gola u dresu Partizana. Naporno sam radio otkad sam stigao u klub i konačno mi se isplatilo na terenu. Zbog golova sam došao u Humsku, a pogotak protiv Nišlija sam već zaboravio. Pokušaću da nastavim u istom ritmu u predstojećim mečevima - istakao je Ožegović za "Blic".

Partizanov špic je izjavio da jednu utakmicu iščekuje sa posebnim nestrpljenjem.

- Naravno da se nadam golu u derbiju, ali mi je važnije da Partizan pobedi Crvenu zvezdu. Fokusiran sam na rad i uvek ću se boriti za crno-beli dres.

Mladi napadač je dodao i da iskreno veruje u uspeh kluba u Ligi Evrope.

- Bodom u Švajcarskoj smo pokazali da možemo da igramo protiv svakoga. Očekuje nas duel sa Dinamom, potom i sa Skenderbegom, a za nas je svaki meč u Evropi finale. Iskreno se nadam proleću u Evropi - zaključio je Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading