NAĐ ŠNAJDER: Bivši kapiten Partizana loptu zamenio makazama

Autor:

Sport

19.09.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dizajnerke i modne kreatorke uz fudbalere smo navikli, ali kada bivši igrač loptu zameni makazama, to je ogromno iznenađenje. Upravo to je uradio bivši as Partizana Albert Nađ (42), koji je zaplovio u svet mode i dosad je već dizajnirao četiri haljine.

RepublikaFoto: Starsport
Albert Nađ je nekada briljirao u dresu Partizana

Aktuelni direktor FK Rakovica je izazov prihvatio pod nadzorom bivše supruge Mirne, sa kojom ima dvogodišnju ćerkicu Helenu. Kako stvari sada stoje, ova avantura će ih ponovo spojiti pod istim krovom, a nije isključeno da Albert za Mirnu kreira i venčanicu koju bi nosila prilikom novog venčanja.

4 haljine dosad kreirao Nađ uz pomoć svoje lepše polovine

NEPOZNAT TEREN

- Kreiranje je moj izlet u nepoznato. Volim izazove i avanture. Dok sam igrao fudbal, rado sam sa Mirnom išao u nabavku materijala, gledao kako stvara, plasira i prodaje svoje kreacije. Težak je to posao. Zamolio sam je da me pusti da napravim nešto od materijala koji mi se svideo. Dizajnirao sam haljine koje ženu čine lepšom. Žena mora da bude dama, ali ako ima lepe noge, grudi i zadnjicu, treba da suptilno naglasi svoje atribute - istakao je Nađ za Gloriju.

Nađ ušao u dizajnersku avanturu sa bivšom suprugom Mirnom, "Dolče&Gabana" u strahu od konkurencije

DUNAV INSPIRACIJA

Bivši fudbaler otkrio je da je inspiraciju pronašao u Dunavu, pored kog često boravi i koji ga smiruje. Zato je prvu svoju haljinu napravio sa dizajnom leptira. Albertovo interesovanje podržali su svi njegovi prijatelji, a kum je pokušao da mu organizuje samostalnu modnu reviju iako nikada nije prisustvovao nekoj.

- Kum je rekao kako je dobio dopis iz Italije da su veliki italijanski kreatori zabrinuti za svoj posao. Čak i "Dolče&Gabana" strahuje. Domeniko i treba da brine, ali Stefano ne jer smo prijatelji - poručio je Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading