Romantična noć u Londonu: Super Frenk debituje kao trener u LŠ na svom Stamford Bridžu!

Autor:

Sport

16.09.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Čelsija Frenk Lampard istakao je da je ponosan što će voditi "plave" u Ligi šampiona i najavio da njegov tim ima jasne ambicije u tom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Lampard će debitovati kao trener u elitnom takmičenju utakmicom protiv Valensije.

- Ponosan sam što ću voditi Čelsi u ovom takmičenju. Liga šampiona u meni budi sjajna osećanja, pogotovu iz mečeva koje smo igrali ovde na Stamford Bridžu -  kazao je engleski strateg.

Duel sa "slepim miševima" na programu je u utorak od 21 čas u Londonu, a u grupi H nalaze se još Ajaks i Lil, koji se sastaju u istom terminu.

- Naš cilj je da se plasiramo u osminu finala iz jako teške grupe. Verujem u svoje igrače, svesni smo da ovo takmičenje predstavlja potpuno drugačiji nivo, ali imamo dovoljno talenta da napravimo dobar rezultat - nastavio je legendarni vezista.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Na pitanje novinara da li je mladim igračima objasnio šta znači igrati u Ligi šampiona, 41-godišnji Englez je odgovorio:

- Nismo mnogo pričali o detaljima, ali znaju ono što je najbitnije. Koncentracija je neophodna svakog sekunda, u suprotnom bićeš kažnjen. Moramo da sačuvamo fokus -  jasan je Lampard, koji je 2012. kao igrač osvojio Ligu šampiona sa Čelsijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading