Misterija je rešena: Evo odakle je Zvezdin tenk koji je podigao buru u regionu!

Autor:

Sport

27.08.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči najvažnije utakmice Crvene zvezde sa Jang Bojsima koja odlučuje da li će crveno-beli drugu godinu zaredom da igraju Ligu šampiona, u prvom planu je tenk koji je u ponedeljak postavljen iza severne tribine na Zvezdinom stadionu. Razrešene su sve dileme odakle tenk na "Marakani".

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Nova atrakcija na "Marakani"

Pravu buru je izazvalo postavljanje borbenog oklopnog vozila kod stadiona, posebno što se provlačila informacija da je ono stiglo iz Vukovara. Međutim, nije. Reč je o vozilu koje je kupljeno na Vojnom otpadu na jugu Srbije.

- To nije vozilo iz Vukovara. Reč je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije. Vozilo nema motor, niti je operativno u bilo kom smislu - napisao je novinar TV Nova, Vibor Vlainić na Tviteru, pozivajući se na izvore iz FK Crvena zvezda.

Vest da je oklopno vozilo stiglo iz Vukovara izazvala je burne reakcije kod Hrvata. U ceo slučaj se "umešala" i policija, pa je utvrđeno da nije reč o tenku, već o maketi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading