Krstajić ponovo iznenadio: Ovo je sastav koji će se suprotstaviti Ronaldu i ekipi!

Autor:

Sport

25.03.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Portugala meč kvalifikacija za EURO 2020. Srbija je višestruko destkovana za meč u Lisabonu, ali selektor "orlova" je odlučio koji sastav će izaći na megdan Ronaldu i ekipi.

Fudbaleri Srbije

Imao je selektor Mladen Krstajić mnogo muka pred početak kvalifikacija, "orlovi" su višestruko oslabljeni.  Matić, Fejsa, Kolarov, Kostić i Prijović nisu u mogućnosti da pomognu Srbiji u ovom važnom meču, ali imamo svoje uzdanice.

Morao je Krstajić da se snalazi, ali ono što svakako iznenađuje je da Luke Jovića uprkos briljantnim partijama nema u sastavu.

Evo sastava koji će večeras istrčati na stadion "La Luž": Dmitrović, Rukavina, Spajić, Milenković, Mladenović, Tadić, Maksimović, Ljajić, Lazović, Gaćinović, Mitrović.

Ono što svakako raduje je povratak prvog napadača Aleksandra MItrovića, ali iako je čitava Srbija očekivala da vidi tandem Jović - Mitrović na delu to se neće dogoditi. 

Pored Mitrovića u odnosu na meč sa Nemačkom pre pet dana u prvoj postavu se vratio i Dušan Tadić, dok posle više od dve godine utakmicu počinje Filip Mladenović na levom boku.

Evo i portugalskog sastava: Patrisio, Kanselo, Pepe, Diaz, Gereiro, Rafa Silva, Karvaljo, Neveš, Ronaldo, Dijego Souza, Andre Silva.

Meč između Portugala i Srbije počinje od 20.45.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading