(FOTO) NOVAC NE KUPUJE LJUBAV: Navijači Bajerna jednim gestom naterali ceo "Enfild" da im aplaudira!

Autor:

Sport

20.02.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula i Bajerna iz Minhena odigrali su ovog utorka bez pogodaka (0:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Na terenu nije bilo previše varnica, ali jeste na tribinama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Liverpul - Bajern Minhen

Naime, navijači gostujućeg tima u jednom momentu su razvili ogroman transparent koji je izazvao oduševljenje domaće publike.

Godinama unazad svedoci smo sve većeg priliva novca u fudbal, a kako se tržišna vrednost igrača i transfera povećava iz godine u godinu tako i ovaj sport postaje "zabava za bogate". Pristalice nemačkog kluba porukom su upozorile na enormno visoke cene ulaznica.

- Gostujuće cene karata, Bajern 48 funti - Liverul 55 evra. Pohlepa ne zna za granice. Dvadeset je dovoljno - pisalo je na transparentu Bavaraca koji su aludirali na to koliko će njih, ali i njihove kolege iz Engleske koštati karte za ova dva meča.

Ovaj gest izazvao je lavinu aplauza na "Enfildu" koji se takođe često bunio oko cene ulaznica za mečeve njihovog voljenog kluba.

Nije sve u novcu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading