Ognjenu Vranješu zatvorena i poslednja vrata zbog skandala sa Karleušom!

Autor:

Sport

19.02.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki konačno je dao odgovor na slučaj Ognjena Vranješa.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ognjen Vranješ

Centralni defanzivac Anderlehta je kompromitovao budućnost u dresu briselskog kluba, a potom i reprezentacije BiH nakon serije incidenata uglavnom izvan fudbalskih terena.

- Sam je sebe diskvalifikovao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagovao i osudio njegove postupke pre izvesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Evropsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju- istakao je Prosinečki agenciji "Anadolija".

Prema njegovim rečima, zbog "precrtavanja" Vranješa će trpiti odbrana nacionalne reprezentacije BiH.

- Istina, imaćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao veoma dobro u proteklom periodu i moraćemo tražiti rešenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspeti što pre naći adekvatnu zamenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurisati na toj poziciji biti u takmičarskoj formi- zaključio je Prosinečki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading